Enstitümüz Anabilim Dallarında Yeni Ders Açmak İsteyen Öğretim Üyelerinin Dikkatine!

Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü ile Sağlık Bilimler Enstitüsü bünyesinde eğitim-öğretim veren multidispliner Anabilim Dallarında 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren ders açmak isteyen öğretim üyelerinin ekte bulunan ders açma (Ders Bilgi Paketi) formlarını doldurarak 21 Mart 2019 tarihine kadar EBYS ile ilgili Anabilim Dalı Başkanlığına veya Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü yazı işleri (Berna AYDEMİR) ve GENKÖK Sekreterlik (Ceren Deniz PINARBAŞI)ğine  e-posta aracılığıyla bildirilmesi önem rica olunur.

Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü Ders Bilgi Paketi Formu için tıklayınız.
Moleküler Biyoloji ve Genetik YL-DR (Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü)
Nörobilim YL-DR (Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü)
Metobolizma ve Kronik Hastalıklar DR (Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü)
Bitki Biyoteknolojisi DR (Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü)
Klinik Araştırmalar YL (Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü)
Berna AYDEMİR  (Dahili tel: 13600)

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Ders Bilgi Paketi Formu için tıklayınız.
Kök Hücre Anabilim Dalı YL-DR (Sağlık Bilimleri Enstitüsü)
Biyoinformatik Sistemler Biyolojisi YL-DR (Sağlık Bilimleri Enstitüsü)
Ceren Deniz PINARBAŞI  (Dahili tel: 13600)

Adres : Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü, Enstitüler Binası 38039 Melikgazi/Kayseri